Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

Proces Huashida 3PE antikorozivne premazane proizvodne linije iz Kine

Proces Huashida 3PE antikorozivne premazane proizvodne linije iz Kine

3PE antikorozijska premazna linija, raspon prečnika Φ159 ~ Φ1220, cevovod sa tri PE antikorozijske strukture: prvi sloj epoksidnog praha (FBE> 100μm), drugi sloj adheziva (AD) 170 ~ 250μm, treći sloj polietilena (PE) 2,5 ~ 3,7 mm. To je, do kraja ...

Chat Sada


  3PE antikorozijska premazna linija, raspon prečnika Φ159 ~ Φ1220, cevovod sa tri PE antikorozijske strukture: prvi sloj epoksidnog praha (FBE> 100μm), drugi sloj adheziva (AD) 170 ~ 250μm, treći sloj polietilena (PE) 2,5 ~ 3,7 mm. To jest, na dnu epoksidnog praha, srednji sloj lepka, spoljni sloj polietilena sastoji se od korozivne strukture, tri materijala u jedno i čvrsto spojene sa stvaranjem dobrog antikorozivnog premaza. Spoljni premaz čelične cevi 3PE ima visoku mehaničku čvrstoću, odlične performanse električne izolacije. Prednosti uključuju visok stepen mehanizacije, stabilni parametri procesa, ne zagađuju životnu sredinu itd. U posljednjih nekoliko godina, intenzivna inženjerska tehnologija za koroziju u cevovodu je široko korištena.

  transmit system1 600.jpg

  hydraulic station 600.jpg

  Qingdao Huashida Machinery Co., Ltd., naučno istraživanje, proizvodnja i rad u jednoj, povećava ulaganja u naučna istraživanja, u potpunosti iskorištavaju CAD projektovanje pomoću računara, pomoćne eksperimente, pomoćne proizvodne i druge sisteme integracije mreže, profesionalne R & D i dizajn. Zahvaljujući svojoj snažnoj tehnologiji protiv korozije cevovoda, koja proizvodi primenu profesionalnih proizvodnih linija za proizvodnju 3PE za proizvodnju antikorozivnih premaza kako bi se zadovoljile potrebe tržišta, najveća je domaća antikorozijska izolaciona oprema za proizvodnju i izvoznu bazu. Postizanje cilja proizvodne linije protiv korozionog premaza 3PE ----- kvaliteta opreme je bolja, cena je niska, usluga je na mjestu.

  IMG_0029 600.JPG

  Specijalizirajući se za proizvodnju linije za proizvodnju anti-korozijskih premaza za proizvodnju od 3 godine 15 godina, Qingdao Huashida Co., Ltd. se pridržava poslovne "korporativne filozofije i prvog, kvalitetnog prvog" poslovnog cilja i neprestano poboljšava kvalitet proizvodnih linija i tehnički nivo. Kupac koji se tiče problema životnog veka, ulažemo velike napore da sprovedemo istraživanja, da bi se postigli tehnološki prodori. Preduzeće je posvećeno izgradnji menadžmenta, centrima, nauke i tehnologije koja je kao prekursor angažovana u različitim vrstama proizvodnih linija protiv korozije od čelika, koja je proizvedena i prodata na desetine proizvodne linije protiv korozije od 3PE, na istovremeno preduzimati 3PE koroziju, anti-koroziju 2PE, anti-koroziju od epoksidnog uglja, epoksidnu antikoroziju, anti-koroziju IPN8710 i druge vrste linija za proizvodnju cevovoda i obezbediti kompletan set rešenja. Preduzeća koja se pridržavaju "prvoklasnog servisa, odličnog kvaliteta, savršenog pop-prodaje" za nove i stare klijente kako bi rešili zabrinutosti. Dobrodošli u savete novih i starih kupaca. Nadam se da će kupci uspostaviti dugoročnu saradnju i postati dobitno partnerstvo, iskreno dobrodošlicu kupcima!


  Podaci o kompaniji
  Qingdao HuaShiDa Machinery Co, Ltd je osnovana High & New Technology Industrijska oblast od Qingdao, Kina u 2003. Fabrika pokriva površinu 34000 kvadratnih metara u Jin-ling Industrial Park, Chenyang District, Qingdao, Kina.


  O nama:
  Qingdao HuaShiDa Machinery Co, Ltd je osnovan High & New Technology Industrial Area od Qingdao, Kina. Tvornica HSD-a pokriva površinu od 34000 kvadratnih metara u industrijskom parku Jin-ling, u Chenyang District, Qingdao, Kina.

  Huashida mašina, sa više od 14 godina iskustva, jedan je od profesionalnih procesa proizvodne linije premazanih od korozije huashida 3pe od proizvođača kitova u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo da dobijete visoko kvalificirane proizvode iz naše fabrike.
Hot Tags: proces huashida 3pe anti-korozije obložene proizvodne linije iz porcelana, Kina, proizvođači, fabrika, prilagođeni, visoko kvalifikovani
Srodni proizvodi
Upit