Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

Pojas PE spojnice za hladno i EF bend za Joint HDPE Strukturirane Zidne Spiralne cijevi

PE spojnice za hladno pojas i EF bend za HDPE Strukturirane zid Spiralne cijevi zajednički uvod PE elektro fuzija rukav je kompozit s PE stražnji karton i električne žice koja se utiskuje u PE leđa boardby poseban laminiranja uređaja. To je vrsta zavarivanja materijala vrsta plastične cijevi...

Chat Sada

  Pojas PE spojnice za hladno i EF bend za Joint HDPE Strukturirane Zidne Spiralne cijevi


  UVOD
  PE elektro fuzija rukav je kompozit s PE stražnji karton i električne žice koja se utiskuje u PE leđa boardby poseban laminiranja uređaja. To je vrsta zavarivanja materijala vrsta plastičnih cijevi.
  Sastav
  PE stražnji karton električne žice drugima

  Application područje:
  Obično šira od toga za metalni ojačani korugirane cijevi, uglavnom se koristi kao zajednički šuplji zid (strukturirane zidne) premotavanje cijevi.

  SLUČAJ GRADNJE
  Šuplji zid (strukturirane zidne) premotavanje cijevi
  Također proizvodimo stroj od topline termoskupljajuća rukav.  Huashida strojevi, s više od 14 godina i #39; iskustvo, jedan profesionalni pe elektrofuzijskom pojas i ef grupe za hdpe strukturiran zid spiralna cijev zajednički proizvođača u Kini. Nudeći prilagođene usluge, dobro nam došli da biste dobili visoko kvalificiranih proizvoda iz naše tvornice.

Hot Tags: pojas Pe spojnice za hladno i EF bend za HDPE strukturirane zidne spiralna cijev zajednički, Kina, proizvođač, tvornica, prilagoditi, visoko kvalificirani
Srodni proizvodi
Upit