Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

PE spojnice za hladno rukav zatvaranje za PU izolirana cijev Joint

PE spojnice za hladno rukav zatvaranje za PU izoliranih cijevi Joint uvod PE elektro fuzija rukav je kompozit s PE stražnji karton i električne žice koja se utiskuje u PE leđa boardby poseban laminiranja uređaja. To je vrsta zavarivanja materijala vrsta plastičnih cijevi. Sastav PE leđa...

Chat Sada

  PE spojnice za hladno rukav zatvaranje za PU izolirana cijev zajedničke

  UVOD
  PE elektro fuzija rukav je kompozit s PE stražnji karton i električne žice koja se utiskuje u PE leđa boardby poseban laminiranja uređaja. To je vrsta zavarivanja materijala vrsta plastičnih cijevi.
  Sastav
  PE stražnji karton električne žice drugima

  Application područje:
  To se obično širi od onoga za metalni ojačani korugirane cijevi, uglavnom se koristi kao zajednički PU izolacije cijevi.

  SLUČAJ GRADNJE
  PU izolacija cijevi


  Također proizvodimo stroj od topline termoskupljajuća rukav.  Huashida strojevi, s više od 14 godina i #39; iskustvo, jedan profesionalni pe elektrofuzijskom rukav neradnog vremena za pu izolirana cijev zajednički Proizvođači u Kini. Nudeći prilagođene usluge, dobro nam došli da biste dobili visoko kvalificiranih proizvoda iz naše tvornice.

Hot Tags: Pe spojnice za hladno rukav zatvaranje za PU izolirana cijev zajednički, Kina, proizvođač, tvornica, prilagoditi, visoko kvalificirani
Srodni proizvodi
Upit