Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

PE spojnice za hladno vrpcu i EF bend za Metal ojačana Korugirane cijevi

PE spojnice za hladno vrpcu i EF bend za Metal ojačana Korugirane cijevi uvod PE elektro fusion bend je kompozit s PE stražnji karton i električne žice koja se utiskuje u PE leđa boardby poseban laminiranja uređaja. To je vrsta zavarivanja materijala vrsta plastičnih cijevi. Sastav...

Chat Sada

  PE spojnice za hladno vrpcu i EF bend za Metal ojačana Korugirane cijevi


  UVOD
  PE elektro fusion bend je kompozit s PE stražnji karton i električne žice koja se utiskuje u PE leđa boardby poseban laminiranja uređaja. To je vrsta zavarivanja materijala vrsta plastičnih cijevi.
  Sastav
  PE stražnji karton električne žice drugima

  Application područje:
  Uglavnom se koristi za plastične kanalizacijske cijevi. Kao što su metalni ojačani spiralne cijevi, dvoslojne korugirane cijevi itd.

  SLUČAJ GRADNJE
  Metalni ojačani Korugirane cijevi  Također proizvodimo stroj od topline termoskupljajuća rukav.
  Huashida strojevi, s više od 14 godina i #39; iskustvo je jedan profesionalni pe spojnice za hladno trake i ef bend za metal ojačana korugirane cijevi proizvođača u Kini. Nudeći prilagođene usluge, dobro nam došli da biste dobili visoko kvalificiranih proizvoda iz naše tvornice.

Hot Tags: Pe spojnice za hladno vrpcu i EF bend za armirane metalne korugirane cijevi, Kina, proizvođač, tvornica, prilagoditi, visoko kvalificirani
Srodni proizvodi
Upit