Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

3PE Mašina za proizvodnju čeličnih cijevi

3PE Mašina za proizvodnju čeličnih cijevi

3PE Sistem za premazivanje cevi protiv rđe Primena 3PE linije premaza je da napravi antikorozivnu vrstu čeličnih cevi, kao što su jednobojni FBE, dvostruki FBE, dvoslojni PE, dvoslojni PP i 3PE. Linija obuhvata sisteme transporta čeličnih cevi, odlaganja površina, prašine ...

Chat Sada

  横幅 - 创新 以远 .jpg

  3PE Sistem za premazivanje cevi protiv rđe


  Uvod

  示意图 .jpg


  Linija linije 3PE je da se napravi antikorozivna vrsta čeličnih cevi, kao što su jednostruki sloj FBE, dvostruki sloj FBE, dvoslojni PE, dvostruki sloj PP i 3PE.
  Linija uključuje sisteme transporta čeličnih cevi, odlaganja površina, prašine, grejanja cevi, elektrostatičkog raspršivanja, premazivanja, hlađenja vodom, rezanja ivice, hidrauličnog i pneumatskog uređaja, detektovanja i sistema električnog upravljanja.


  3PE uređaji prikazani na slici .jpg

  naše usluge
  Period garancije kvaliteta: 12 meseci ili 14 meseci od datuma izrade Kolumne.
  Tokom ovog perioda, prodavac će obezbediti besplatnu uslugu za sve probleme uzrokovane kvalitetom opreme, međutim osim problema koje izaziva kupac. Zbog pogrešnog rada.

  hidraulična stanica 600_ 副本 .jpg


  Usluga: Prodavac bi poslao tehničara u fabriku kupca da testira novu mašinu i obučava ljude kupca. Kupac treba da plati troškove prijevoza, hrane, smještaja, osiguranja na lokalnom nivou i odgovarajuće plate. IMG_0653 -600_ 副本


  Huashida mašina, sa više od 15 godina iskustva, jedan je od profesionalnih proizvođača proizvodnih linija za proizvodnju linija za proizvodnju antikorozivne čelične cijevi od 3 sloja u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo da dobijete visoko kvalificirane proizvode iz naše fabrike.

  横幅 - 认证 图标 .jpg


  Huashida Mašine, sa više od 14 godina iskustva, jedan je od profesionalnih 3pe proizvođača čelika za proizvodnju čeličnih cevi u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo da dobijete visoko kvalificirane proizvode iz naše fabrike.
Hot Tags: 3pe čelične cijevi proizvodnju mašina, Kina, proizvođači, tvornice, prilagođeni, visoko kvalificirani
Srodni proizvodi
Upit