Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

HDPE izrađena linija za izduvavanje cijevi

HDPE izrađena linija za izduvavanje cijevi

Linija za izduvavanje cijevi izrađena od plastičnih masa izrađena od leta 2003. Qingdao Huashida machinery Co, Ltd je proizvodnja profesionalnih plastičnih cijevi i mašina za ekstrudiranje limova od 2003. godine. Nudimo cijevi za toplotnu izolaciju spoljašnje kućište Extrusion Line koja proizvodi cijevi od 110mm-1680mm. Huashida mašine, sa preko 14 ...

Chat Sada

  横幅-创新以远.jpg

  HDPE izrađena linija za izduvavanje cijevi

  Qingdao Huashida machinery Co, Ltd je profesionalna plastična cijevi i postrojenja za izradu ekstruzije od 2003. godine. Nudimo toplotnu izolacionu cijev spoljašnje kućište Extrusion Line koja proizvodi cijevi od 110mm-1680mm.
  Huashida mašina, sa više od 14 godina iskustva, jedan je od professionl vakuum kalibrirajuće metode toplotne izolacije izvan čašica cijevi linije ekstruzione linije proizvođača u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo da dobijete visoko kvalificirane proizvode iz naše fabrike.

  微信图片_20180502140804.jpg

  Upotreba i prednosti toplotna izolaciona cev
  Cev se široko koristi u komunalnom sistemu centralnog grijanja, cjevovodi za prenos para, izmenjivanju toplote i ostaloj industriji protiv zamrzavanja.

  metoda vakuum kalibracije toplotno izolirana cevna linija za ekstruziju ima odličan ekstruzioni kapacitet, dugotrajni servis, štednju energije, veliki prečnik sa različitim debljinama zida.

  Linija za ekstruziju cevi za toplotnu izolaciju cevi se sastoji od opreme kao što je navedeno u nastavku


  Lista opreme

  Q'ty

  1

  Sušara za sakupljanje / oslanjanje

  1 Set

  2

  Visoko efikasan jednosobni ekstruder

  1 Set

  3

  Mould (110-1380mm)

  5 Set

  4

  Rezervoar za vakuumsku kalibraciju

  1 Set

  5

  Vučna mašina

  1 Set

  6

  Planetna mašina za sečenje

  1 Set

  7

  Ellipse uređaj za kalibraciju

  1 Set

  8

  Stacker

  1 Set

  9

  PLC kontrolni sistem

  1 Set


  Ova ekstruziona linija ekstruzione cevi za toplotnu izolaciju je proizvedena i poboljšana od strane nas sa dobrim karakterima ispod:

  1. Efikasan jednostruki vijčani ekstruder 33: 1, pregrada sa glodalicom i glava za mešanje kako bi se osigurala dovoljno materijala za napajanje ekstrudera.

  2. Vakum kalibracioni rezervoar sa elipse kalibracionim uređajem kako bi se obezbedio oblik velike cijevi.

  3. Gusarnici izvlače mašinu

  4. Planetarni uređaj za sečenje sa pneumatskim stezaljkama, poboljšavamo se na pola stezaljke da držimo cev čvrsto i ravnomerno. Rotiranje sečenja da bi se obezbedilo glatko otvaranje cevi.

  5. Linija ekstruzije može biti kontrolisana pomoću PLC (Siemens) računarskih sistema. Najnapredniji sistem dijaloga o čoveku i mašinama.

  initpintu_副本.jpg

  Isporuka i servis nakon prodaje
  Vodeće vreme je oko 60 dana nakon što primamo pre-plaćanje. Mašina će se pakirati na paletu sa filmom. Mali dijelovi pakirani u drvene sanduke.

  复件 2013223203539.JPG

  Svi mehanički delovi imaju garanciju od 12 mjeseci, Električni delovi 6 meseci garancije. Qingdao Huashida Machinery ima kvalifikovan servisni tim sa 7x24 konsultantskim servisom. Takođe pružamo usluge na terenu za kupce iz inostranstva po troškovima kupca.

  横幅-认证图标.jpg


  Huashida mašina, sa više od 14 godina iskustva, je jedan od profesionalnih proizvođača cijevi za proizvodnju cijevi od hdpe u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo da dobijete visoko kvalificirane proizvode iz naše fabrike.
Hot Tags: hdpe linija za ekstrudiranje cijevi, Kina, proizvođači, fabrički, prilagođeni, visoko kvalificirani
Srodni proizvodi
Upit