Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

Linija za ekstruziju polietilenske pločice za predizolovane cevi sa poliuretanskom penom (420-960mm)

Linija za ekstruziju polietilenske pločice za predizolovane cevi sa poliuretanskom penom (420-960mm)

Linija za ekstruziju polietilenske pločice za predizolovane cevi sa poliuretanskom penom (420-960mm) Predizolovana linija za ekstruziju cijevi dizajnirana apsorpcijom cijevi ekstruzijom razvijala je tehnologiju iz nemačke i poboljšala Qingdao Huashida Machinery Co., LTD. Linija je sastavljen dizajn integracije ...

Chat Sada

  横幅 - 创新 以远 .jpg

  Linija za ekstruziju polietilenske pločice za predizolovane cevi sa poliuretanskom penom (420-960mm)


  Predizolovana linija za ekstruziju cevi dizajnirana apsorbovanjem cevi ekstruzijom razvijala je tehnologiju iz nemačke i poboljšala Qingdao Huashida Machinery Co., LTD.
  Linija je integrisani dizajn koji se sastoji od ekstrudera, vakuum kalibracije, hlađenja, vuče, sečenja, slagalice . Odlične performanse u automatskom radu, kapacitet ekstruzije, stabilan i vek trajanja itd. Posebno upoređeni sa linijom koriste unutrašnji metod pritiska, metoda vakuum kalibracije je mnogo bolja nego kod čvrstoće, otpornosti na pritisak i gladak površine.

  20121221142429.jpg

  Vakuumska kalibraciona metoda predizolovana cevna ekstruziona linija spoljašnjeg kućišta je najnaprednija i najpopularnija mašina na svetu.

  国外 客户 2.jpg

  U praksi domaće gradnje postaje sve više korišćena tehnologija za uštedu energije bez zamršenja cevovoda, koristeći cevi i fitinge sa industrijskom toplotnom izolacijom krute poliuretanske pene ( PUF izolacija ) u zaštitnoj školjki.  Izolacija cevovoda PUF namenjena za ugradnju grejnih mreža sa radnim pritiskom od 1,6 MPa i temperaturom vode do 403 ° K (130 ° C) sa važećim kratkoročnim povećanjem temperature na 423 ° K (150 ° C).

  主 图 .jpg

  Pufna izolacija i fitingi PUF-a su kruta konstrukcija "cev u cevi" koja se sastoji od čelične cijevi ili cijevi od pocinkovane cijevi, sloja izolacije od poliuretanske pene i cijevi za spoljnu zaštitu od polietilena visoke gustine - za podzemnu ugradnju ili pocinčan čelik od lima - za iznad zemlje.

  Rigidnost zbog prisustva jakih veza između poliuretanske izolacije čelične cevi i cevi jakne i obezbeđivanje eksplozije ili eksplozije čišćenja površine čelične cevi, optimalne izvedbe poliuretanske izolacije, koronske površine polietilenske cijevi.

  102APPLE_IMG_2057.jpg Upoređivanjem PUF izolacije premašuje osnovne karakteristike analoga: toplotna provodljivost i dugotrajna operacija.

  Značajno povećava pouzdanost cevovoda u PUF izolacionom sistemu, operativna dostupnost daljinskog nadzora stanja PUF izolacije, koja omogućava detekciju i popravku curenja tečnosti za hlađenje, sprečavanje nesreća tipičnih za termalne mreže drugih dizajna.

  20120315730.jpg

  101APPLE_IMG_1905.jpg

  101APPLE_IMG_1908.jpg

  Izuzetno isplativa upotreba cevovoda u izolaciji od pene definiše sledeće parametre:

  • pojednostaviti izgradnju, održavanje i popravku;

  • Povećan radni vek od 30-40 godina (tradicionalni tipovi cjevovoda - 5-10 godina);

  • smanjenje toplotnih gubitaka na 8% (tradicionalne vrste cjevovoda - 30-40%);

  • smanjenje troškova kapitala za 15-20% (nije potrebna izgradnja betonskih kanala i komora za ventile);

  • smanjeni operativni troškovi za 9 puta;

  • smanjenje troškova popravke 3 puta

  Stavka Oprema Količina
  1 auto usisivač 1 set
  2 SJ-90/33 efikasan jednostruki vijčani ekstruder 1 set
  3 Kalupi (uključuju kalup, jezgro, kalibraciju, grejni prsten) 1 set
  4 Vakuumski rezervoar za kalibraciju 1 set
  5 Šest gaziranih gusara 1 set
  6 Automatska mašina za rezanje planeta 1 set
  7 Uređaj za uklanjanje usisnog čipa 1 set
  8 uređaj za kalibraciju elipse 1 set
  9 Stacker 1 set
  10 PLC kontrolni sistem (Siemens) 1 set

  DSCN5865.jpg

  2.jpg

  横幅 - 认证 图标 .jpg

  Huashida mašina, sa više od 14 godina iskustva, jedna je od profesionalnih linija za ekstruziju od polietilenske pločice za predizolovane cijevi proizvođača poliuretanske pjene (420-960mm) u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo da dobijete visoko kvalificirane proizvode iz naše fabrike.
Hot Tags: linija za ekstruziju polietilenske pločice za predizolovane cevi sa poliuretanskom penom (420-960mm), Kina, proizvođači, fabrički, prilagođeni, visoko kvalifikovani
Srodni proizvodi
Upit