Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

Izolacijska cijev za vakuumsku kalibraciju

Izolacijska cijev za vakuumsku kalibraciju

Metoda vakuum kalibracije PE linija za ekstruziju za toplotnu izolaciju cevi je široko iskorišćena u industriji brizganja cijevi PE. Ekstruzija PE cijevi ima visoku efikasnost i nisku potrošnju električne energije.

Chat Sada

  Huashida mašina, sa više od 14 godina iskustva, jedna je od profesionalnih vakuumskih kalibracijskih metoda toplotne izolacije izvana kućišta cevi ekstruzione linije proizvođača u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo za dobijanje visoko kvalificiranih proizvoda iz naše fabrike.

  Vakuum kalibrirajuća metoda toplotna izolacija cevi za ekstruziju izvana kućišta

  Qingdao Huashida machinery Co., Ltd je proizvodnja profesionalnih plastičnih cijevi i postrojenja za ekstrudiranje od 2003. godine. Nudimo cijevi za toplotnu izolaciju spoljašnje kućište Extrusion Line koja proizvodi cijevi od 110mm-1680mm.

  Cijeli line.jpg


  Upotreba i prednosti toplotna izolaciona cev

  Cev se široko koristi u komunalnim sistemima centralnog grejanja, cevima za prenos para, izmenjivanju toplote i ostaloj industriji protiv zamrzavanja.

  Metoda vakuum kalibracije toplotno izolirana cevna ekstruziona linija ima veliki kapacitet ekstruzije, dugotrajan servis, štednju energije, veliki prečnik sa različitom debljinom zida.

  Linija za ekstruziranje cijevi za vakuumsku kalibraciju obuhvata opremu kako je navedeno u nastavku


  Lista opreme

  Q'ty

  1

  Sušara za sakupljanje sijena

  1 Set

  2

  Visoko efikasan jednoslojni ekstruder

  1 Set

  3

  Mould (110-1380mm)

  5 Set

  4

  Vakumski kalibracioni rezervoar

  1 Set

  5

  Vučna mašina

  1 Set

  6

  Planetna mašina za sečenje

  1 Set

  7

  Ellipse uređaj za kalibraciju

  1 Set

  8

  Stacker

  1 Set

  9

  PLC kontrolni sistem

  1 Set

   

  总线 .JPG

  Ova ekstruziona linija ekstruzione cevi za toplotnu izolaciju je proizvedena i poboljšana od strane nas sa dobrim karakterima ispod:

   

  1.      Efikasan jednostruki vijčani ekstruder 33: 1, pregrada sa glodalicama i glava za mešanje kako bi se obezbedilo dovoljno materijala za napajanje ekstrudera.

  Single screwer.jpg

  2.      Rezervoar za vakuum kalibraciju sa uređajem za kalibraciju elipse za osiguranje oblika velike cijevi.

  真空 箱 .JPG

   

  3. Gusarice izvlače mašinu

  牵引 .JPG

   

  4.      Planetarni uređaj za sečenje sa pneumatskim stezaljkama, poboljšavamo se na pola stezaljke da držimo cev čvrsto i ravnomerno. Rotiranje sečenja da bi se obezbedilo glatko otvaranje cevi.

  行星 切割 - 副本 .JPG

   

  5.    Liniju ekstruzije može biti kontrolisana pomoću PLC (Siemens) računarskih sistema. Najnapredniji sistem dijaloga sa čovekom i mašinom.

  Isporuka i servis nakon prodaje

  Vodeće vreme je oko 60 dana nakon što dobijemo predplatu. Mašina će se pakirati na paletu sa filmom. Mali dijelovi pakirani u drvene sanduke.

  Svi mehanički dijelovi imaju garanciju od 12 meseci, Električni dijelovi 6 meseci garancije. Qingdao Huashida Machinery ima kvalifikovan servisni tim sa 7x24 konsultantskim servisom. Takođe pružamo usluge na terenu za kupce iz inostranstva po troškovima kupca.


   

  Cotact us: Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

  Tel: 0086-532-80999080 Fax: 0086532-80999081  Huashida mašina, sa više od 14 godina iskustva, jedna je od profesionalnih vakuumskih kalibrirajućih metoda za izolaciju cevi izvana kućišta ekstruzione linije proizvođača u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo za dobijanje visoko kvalificiranih proizvoda iz naše fabrike.
Hot Tags: Vakuum calibrating metoda izolaciona cijev spoljašnje kućište ekstruzione linije, Kina, proizvođači, fabrika, prilagođeni, visoko kvalifikovani
Srodni proizvodi
Upit