Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

Linija za proizvodnju izolovane cijevi PU

Linija za proizvodnju izolovane cijevi PU

Linija za proizvodnju izolovane cijevi PU Naziv proizvoda: Linija za proizvodnju izolovane cijevi PU Opis proizvodnje: Linija za proizvodnju izolovane cijevi PU je visoko efikasna oprema sa visokom brzinom i uštedom energije koju je razvio Qingdao Huashida Machinery Co.Ltd., PU Insulated Cijev...

Chat Sada

  横幅-创新以远.jpg

  Linija za proizvodnju izolovane cijevi PU

  Naziv proizvoda: Linija za proizvodnju izolovane cijevi PU
  Opis proizvodnje: Linija za proizvodnju izolovane cevi PU je visoko efikasna oprema sa velikom brzinom i uštedom energije koju je razvio Qingdao Huashida Machinery Co.Ltd., PU izolovana cijev je jednostavna za rad sa automatskim sistemom upravljanja i ima dug vijek trajanja.

  2.jpg

  Opis WHAXT: Montažni direktno zakopani izolacioni cevni priključak od čelične cijevi, sloj poliuretanske pene i cijevi PE jakne. Zahvaljujući svojoj specijalnoj strukturi, PU izolovana cijev je nezamenljiva uloga u inženjeringu grejanja.

  保温管结构图_副本.jpg

  Izolovana cijev / jakna / jakna cijevi PU izolirane cijevi / toplotne izolacione cijevi / cijevi jakne koja je proizvedena vakuumskom kalibracijom predizolovane cijevi izlazne linije ekstruzione linije Qingdao Huashida Machinery Co. Ltd. uglavnom je izrađena od HDPE nakon ekstruzije . Ova izolovana cijev ima glatki unutrašnji i spoljašnji zid, dug životni vek, njegovu zaštitu od korozije i mehaničke performanse je dobra, instalacija izolovane cijevi je niska. Dakle, proizvodna linija za proizvodnju izolovane cevi Qingdao Huashida Machinery Co. Ltd. značajno je smanjila troškove fabrike i poboljšala proizvodnju.

  QQ图片20180511142703.png

  Sastav i karakteristike proizvodne linije izolovane cevi PU
  1. Ekstruder sa jednim vijkom visoke efikasnosti
  Pojedinačni zavrtanj sa barreir i glava za mešanje; barel je novi model sa slotovanjem (kanal), oba obezbeđuju sigurnost dobrog zvuka, veliki izlaz i stabilne performanse.

  挤出机.jpg

  2. Die-Head
  Umivaonik se uglavnom sastoji od mandrila, plijesnog vratila, spiralnog tela, poklopca, tijela na glavi, vijaka i grejnih prstenova. Unutrašnja površina koja dodiruje plastične materijale je polirana i hromirana kako bi se obezbedilo da plastični materijali prođu glatko i da ne osiguraju rđanje. Jedinstvenost debljine zida cevi može se podesiti vijcima. Kalibracioni rukav bakra fiksiran u glavi se uglavnom koristi za hlađenje sveže cevi i kalibriranje vanjskog prečnika cijevi.

  图片3_副本.jpg

  3. Rezervoar za vakuumiranje
  Rezervoar za vakuum formiranje se uglavnom sastoji od rama, rezervoara od nerđajućeg čelika, vakuumskog sistema, sistema za hlađenje mlaza, mobilnog uređaja napred i nazad. Kada je na poslu, vakumska pumpa ispušta vazduh iz zatvorenog rezervoara kako bi pritisnula svežu cevčicu na kalibraciju bakarnog rukava i realizovala kalibriranje spoljašnjeg prečnika cijevi. Sistem za hlađenje mlaza se koristi za hlađenje ekstrudirane cijevi vodom. Raspršene mlaznice prskaju vodu za hlađenje iz svih pravaca na površini cevi kako bi se odmah ohlađala cijev.

  真空箱.jpg

  4. Mašina za odgorevanje u Caterpillaru
  Mašina za vuču je uglavnom sastavljena od uređaja za vožnju, guseničnog lanca, stezne konstrukcije, sistema za podešavanje, bočne ploče i temeljnog ležaja. Gusarske gusenice sa pogonom na motorni pogon i usvojene frekventne regulacije brzine za prilagođavanje različitim brzinama izduvavanja cijevi. Takođe je opremljen automatskim uređajem za merenje dužine kako bi se ostvario rezanje sekača na postavljenoj dužini.

  图片1_副本.jpg  Tehnički uređaji:

  Stil:   PE-110/600

  Glavni ekstruder: SJ-75/33

  Prečnik cevi: Φ 110-600mm

  Produkcija:     250-350kg / h

  Instalirana snaga: 160kw

  Dužina: 28m  Huashida mašina, sa više od 14 godina iskustva, je jedan od profesionalnih proizvođača cijevi za proizvodnju cijevi u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo da dobijete visoko kvalificirane proizvode iz naše fabrike.
Hot Tags: pu izolirane cijevi proizvodne linije, Kina, proizvođači, tvornica, prilagođeni, visoko kvalificirani
Srodni proizvodi
Upit