Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

Plastični zavarivač za zavarivanje

Plastični zavarivač za zavarivanje

Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd je profesionalna proizvodna linija za proizvodnju plastičnih ekstruzija od 2003. godine. Mi smo odobreni i dobili certifikat ISO90001: 2008 od strane SGS-a. Svi kupci su dobrodošli da posete fabriku.

Chat Sada

  Prijenosni vatrogasci Plastični ekstruder

  PRIMENA:

  1. Zavarivanje PE i PP termoplasta za primjenu u kontejnerskom inženjerstvu

  2. Plastična izrada

  3. Napravite plastične rezervoare, zaptivajte hemijske rezervoare

  4. Odlagališta i napuštena zagađena područja

  Model HJ-30B
  voltaža 220V
  Snaga ekstrudera 1100W
  Snaga ventilatora toplog vazduha 3400W
  Brzina zavarivanja 3.0Kg / 4mm
  Težina 4.8Kg
  Šipke za zavarivanje Ø 2.5-4.0mm
  Materijal zavarivanja PE  Mašina je apsorbirala tehnologiju iz sličnih proizvoda u Nemačkoj i Itlayu i usvojila uvezenu vruću mašinu. Zbog velike snage, zapremina ekstruzije može doseći 3KG. Njeni rezultati su stabilni. Integrisani dizajn je usvojen za vazduh za predgrijavanje i vijčani ekstruder. Kvalitet plastifikacije je dobar i dizajn plesni je glatan bez blokade. Takođe, nema mrtvog ugla i karbonizacije. Ventilator koji je uvezen iz Švajcarske je ugrađen kako bi se obezbedila velika izlazna snaga, adekvatna toplota, a osnovni materijali će imati veću temperaturu prije adhezije kako bi se postigao dobar efekat topljenja. Mašinu je mogla jednostavno i lagano raditi, samo 4kg, što omogućava da zavarite postizanje koje je teško postići.

  Serija ventilatora za ugradnju čini nepotrebnim spoljnim dovodom vazduha i olakšava rad na terenu. Oprema smo dizajnirali sami. Ručni ekstruder pogodan je za izradu plastičnih hemijskih poklopaca, prilagođenih plastičnih rezervoara, nepletenog geomembranskog brtvljenja i više.

  Podaci o kompaniji
  Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd je profesionalna proizvodna linija za proizvodnju plastičnih ekstruzija od 2003. godine. Fabrika pokriva površinu od 34000 kvadratnih metara. Naši proizvodi kao što su HDPE pritisne cevi za prenos plina ili vode, linija za ekstruziju za zidne cevi, linija za ekstruziju valovitog cijevi. Proizvodi su izvezeni na Bliski istok, Rusiju, Afriku. Turska, Koreja.
  Naša fabrika locira u Cheng Yang Industrial Area, Qingdao, Shandong Province. mi smo odobreni i dobili certifikat ISO90001: 2008 od strane SGS-a. Svi kupci su dobrodošli da posete fabriku.

  Huashida mašina, sa više od 14 godina iskustva, jedan je od profesionalnih proizvođača plastičnih ekstrudera za zavarivanje u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo da dobijete visoko kvalificirane proizvode iz naše fabrike.

Hot Tags: plastični ekstruder pištolj za zavarivanje, Kina, proizvođači, fabrika, prilagođeni, visoko kvalifikovani
Srodni proizvodi
Upit