Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd

Katalog

Kontaktiraj nas

Adresa: Digital Technology Center A1210, Haier Road, 63., Laoshan District, Qingdao City, Shandong Province

TELEFON: + 86-532-8099-9083

FAX: + 86-532-8099-9083

E-mail: sales@qdhsd.com

dana@qdhsd.com

Prijenosni pištolj za zavarivanje PE / PE rukovanje

Prijenosni pištolj za zavarivanje PE / PE rukovanje

Prenosni PE ekstrudirani zavarivač / PE ručica za rukovanje HJ-30A Ova mašina za ručnu varenje je naš novi razvijeni i patentirani proizvodi od Qingdao Huashida Machinery Co., Ltd, primenjuje se za zavarivanje plastične posude. PE folija, zavarivanje membranskog spoja, zavarivanje laktova i proizvodnju. Glavna mašina ...

Chat Sada

  横幅 - 创新 以远 .jpg

  Prijenosni pištolj za zavarivanje PE / PE rukovanje

  HJ-30A
  Ova mašina za savijanje ruku je naš novi razvijeni i patentirani proizvodi od Qingdao Huashida Machinery Co., Ltd , primenjuje se za zavarivanje plastične posude. PE folija, zavarivanje membranskog spoja, zavarivanje laktova i proizvodnju. Glavna mašina je nemački METABO, ventilator iz Švajcarske LEISTER. Ovaj zavarivač za ruke je mali i pogodan za radove malih varenja. U poređenju sa ručnim zavarivačem HJ-30B, HJ-30A dodaje regulator temperature. Zbog toga nije pogodna samo za zavarivanje PE / PP materijala, takođe za zavarivanje PVC materijala.

  Ima ABCDEFG 7 brzine, D i E su normalna radna brzina. On pravi alarm kada se pregreje ili treba da promeni karbonsku četku i isključi.
  20121229161439.jpg
  Karakteristike:

  Višenamjenski ekran

  Dvostrani, slobodan ulaz žice

  Slobodno podesiva ručica montirana na okretanje

  Ergonomska konstrukcija

  Puhač bez održavanja

  360 ° Rotirajuća cipela za zavarivanje

  Nizak nivo buke, prenos velike snage

  Model HJ-30B
  voltaža 220V
  Snaga ekstrudera 1100W
  Snaga ventilatora toplog vazduha 3400W
  Brzina zavarivanja 3.0Kg / 4mm
  Težina 4.8Kg
  Šipke za zavarivanje Ø 2.5-4.0mm
  Materijal zavarivanja PE

  Prijenosni-Plastični-Ručno zavarivanje-Gun-HJ-30B- (1) .jpg

  外国 客户 验收 焊枪 .jpg


  Podaci o kompaniji

  Qingdao Huashida Machinery Co, Ltd je profesionalna proizvodna linija za proizvodnju plastičnih ekstruzija od 2003. godine. Fabrika pokriva površinu od 34000 kvadratnih metara. Naši proizvodi kao što su HDPE pritisne cevi za prenos plina ili vode, linija za ekstruziju za zidne cevi, linija za ekstruziju valovitog cijevi. Proizvodi su izvezeni na Bliski istok, Rusiju, Afriku. Turska, Koreja.
  Naša fabrika locira u Cheng Yang Industrial Area, Qingdao, Shandong Province. mi smo odobreni i dobili certifikat ISO90001: 2008 od strane SGS-a. Svi kupci su dobrodošli da posete fabriku.

  Ako vam je potrebno više informacija o ovoj mašini. samo pozovite nas 0086-532-80999083, možemo Vam pružiti konsultantske usluge za ovu mašinu.

  横幅 - 认证 图标 .jpg

  Huashida Mašine, sa iskustvom preko 14 godina, jedan je od profesionalnih proizvođača prenosnih pištolja za zavarivanje / pe ručnog zavarivača u Kini. Ponudi prilagođenu uslugu, toplo vas pozdravljamo da dobijete visoko kvalificirane proizvode iz naše fabrike.
Hot Tags: prenosni PE ekstruzioni zavarivač / PE ručni zavarivač, Kina, proizvođači, fabrika, prilagođeni, visoko kvalifikovani
Srodni proizvodi
Upit